Wanda

Szerencsés vagyok, mert olyan testi és lelki adottságaim vannak, amelyeket nem fogsz tudni szó nélkül hagyni, az tuti! :)

Vendége voltam, véleményezem!
Neme   Nő
Életkor:   22 év
Szemszín:   zöld
Haj:   hosszú
Hajszín:   szőkésbarna
Alkat:   átlagos
Magasság:   167 cm
Súly:   59 kg
Mellbőség:   90 cm
Derékbőség:   70 cm
Csípőbőség:   90 cm
Bőrszín:   napbarnított
Dohányzik:   nem
Plasztikázva:   nem
Szilikon száj:   nem

Kedvesem :)

Egyszerűen imádok masszírozni!

Számomra nincs felemelőbb élmény az örömszerzésnél. Már az első érintésemből azt fogod érezni, én vagyok az, akit kerestél.
Ha élvezni szeretnéd szeretgető kezeim érintését elmerülve a félhomály izgalmaiban, és csendben, nyugalomban eltölteni azt a kis időt, amit ez a rohanó világ enged számodra, én itt vagyok Neked :)

Vidámsággal és energiával töltelek fel bármelyik programomat is választod. :)

Homlokpuszii:
Wanda :)

Vélemények Wandáról

Teljesen elvarázsolt a személyisége, a hangulat, amit teremteni tud. Mindig mosolyogva távozom tőle, és alig várom, hogy ismét újra láthassam őt.

Leveske

…ezt a teremtést meg kell ismerni! Nem csak ….. a szeretetmasszázsa miatt, hanem a személyisége miatt. Ha minden 22 éves így gondolkodna, a világ sora, jövője nagy biztonságban lenne!…

Bakancsos

Wanda egy csodálatos lány. Nem csak a külseje, de a közvetlen stílusa és a hozzállásbeli profizmusa is tetszett. Vigyázzon rá mindenki! Én pedig szinte biztosra veszem, hogy még meglátogatom! :)

ApolloCreed

Nagyon jó döntés volt vele eltölteni ezt a kicsi időt, remélem legközelebb már visszatérő vendégként tovább maradhatok.

CsarlzBronzon

Nagyon jól éreztem magam. Wanda egy gyönyörű, intelligens, kedves nő. Varázsa van, teljesen megbabonázza az embert. Mivel az ilyen típusú lányokat kedvelem, még biztosan látjuk egymást. Összességében nekem nagyon megérte, mindenkinek nagyon tudom ajánlani.

Jose1979

Barátnők

Kinga

Emese

Dóri

Liza

Wanda

Anna

2017-06-19T19:24:00+00:00